Nove publikacije

0

Elektronska kolesca

Novost elektronike je elektronska elektronika s tekočimi kristali in nove možnosti merjenja. Pregled vam bo povedal, kako uporabljati napravo, bo pokazal, da je izdelek odličen za inženirja.

0

Jaslice Papaloni: pregledi

Večino časa preživijo otroci v postelji. Tam spijo, igrajo, poznajo zunanji svet. Starši naj zagotovijo največjo varnost za otroka, tako da ne poškoduje svojega nežno telesa. Paraloni postelje so visoke kakovosti in zanesljivosti. Ta proizvajalec je v celoti odgovoren za svoje izdelke in zagotavlja maksimalno udobje ter varnost, ki je potrebna za majhne otroke.

0

30 tednov - koliko mesecev? 30. teden: razvoj ploda

Nosečnost je nepozabno obdobje v življenju vsake ženske. Za te lepe devet mesecev noseča ženska doživlja številna nova čustva in občutke, ki se bodo v življenju spominjali. Bodite na porodniškem dopustu, bodoča mati sprašuje, če je 30 tednov koliko mesecev. V tem članku najdete odgovor na to in številna druga vprašanja o materi in otroku 30. teden nosečnosti.

0

Očala-kapljice: kaj vemo o njih

Svetlo sonce tega poletja vse bolj potiska idejo, da bi bilo lepo dobiti nova sončna očala. Kljub temu, da je izbira v veliki meri odvisna od posameznih značilnosti in želja posamezne osebe, mnogi raje nosijo kapljice. In ta trend je obstajal tako dolgo, da je taka oblika okvira lahko dokaj pravično obravnavana kot klasika. Ampak zdaj sta v modi?

0

Obrezovanje trebuha po tednih nosečnosti

Ko se je ženska naučila, da je v "zanimivem" položaju, mora videti zdravnika - ginekologa. Zakaj je vredno narediti? Če želite izvedeti pravilno obdobje nosečnosti, preverite svoj zdravstveni status in pridobite informacije o tem, kako se otrok razvija. Tiste ženske, ki se ne prijavijo pri zdravniku, ogrožajo sebe in nerojenega otroka.

0

Kaj so - igre za Shrovetide

Stari slovesni karneval je prišel od slovanske poganske kulture. Obstajajo dejstva, ki pravijo, da so izvorni počitki v splošnem indoevropskem obdobju človekovega razvoja. Kako igrati Shrove torek v Rusiji.

0

Zdravljenje zob pri otrocih pod anestezijo: pregledi

Prej ali slej se vsaka mati sooča z dejstvom, da ima otrok zobobol, in nujno mora voditi k zobozdravniku. Zelo pomembno je, da se pred obiskom v kliniki odrasli sami obnašajo pravilno, to pomeni, da ne poslabšajo položaja in otroka ne povzročajo strahu in tesnobe. Sodobna medicina ponuja plačan, a zelo učinkovit postopek - zdravljenje zob pri otrocih pod anestezijo.

0

Kako odstraniti bolhe mačk

Kako odstraniti bolhe mačk? Ta problem skrbi veliko lastnikov hišnih ljubljenčkov. V našem času ni preveč težavno. Proizvedla je veliko različnih zdravil. Če želite, lahko kupite hišne trgovino ali vetaptek šampon, pršenje, prah ali kapljice.

0

Sladkor z dojenjem

Po rojstvu otroka vse matere med dojenjem razmišljajo o svoji prehrani, da ne bodo škodovale njihovemu otroku. Toda življenje brez sladke večine deklet je preprosto nerealno. Lahko pokvari razpoloženje, razpoloženje za samohranjenje in celo začne depresijo. Kako biti?

0

Otroške uganke o muharskem agarju

V starosti 5-7 let se otroci že dobro zavedajo ne samo vizualnih in očitnih slik, temveč tudi na uho prepoznajo in razumejo, kar je bilo rečeno. Zato uganke o muharskem agarju ne morejo spremljati fotografija. Čeprav bo zanimivo. Zelo ista uganka o agaričnem letenju za otroke je lahko nekoliko daljša in bolj zapletena.

0

Opis pasme zwergpinscher: fotografije, značilnosti in pregledi

Nemški kosmičasti pinscher je povzročil dve zelo priljubljeni evropski pasmi psov. Eden izmed njih je Doberman, ki ne samo, da je bil všeč aristokratov, temveč tudi ljubitelje borilnih psov. Druga je precej majhna kopija slednjega, ki se je zaradi svojega miniaturnega videza imenoval zwergpinscher ("zwerg" v nemškem prevodu - "dwarf"). Če niste naklonjeni ustvarjanju novega prijatelja, bo opis pasme zwergpinscher zelo koristen.

0

Poletno obleko gor igre za dekleta na spletu

Vsa mala dekleta radi zelo lepo preizkušajo lepe mame, vendar to ne dopuščajo vse matere. Druga dojenčka se radi oblačenja lutk, vendar ne vedo, kako pravilno izbrati čevlje za obleko in bluzo za hlače. Nova spletna igra "Summer Dress Up" lahko pomaga rešiti vse te težave.

0

Droga za novorojenčka jeseni: kaj kupiti

Seveda, o tem, kdaj naj kupijo doto za novorojenčka, obstajajo stalni spori. Nekdo trmasto dokazuje, da vnaprej ni mogoče pridobiti ničesar, ampak nekdo, nasprotno, je prepričan, da je bolje kupovati vnaprej. Kdaj v trgovino je staršem odločiti. Toda približni seznam izdelkov za tiste, ki pričakujejo dopolnitev v družini v jeseni, bo naslednji.

0

Puppy boxer: opis, prehrana, vzgoja

Bokserjev psiček je zelo prijazen otrok. Vendar pa je treba pridobiti štirinožnega prijatelja, je treba spomniti, da je videz psa v hiši zelo pomemben korak. Postane nov član družine, ki zahteva določeno skrb in pozornost.

0

Secrets of Goldilocks: glavniki za lase

Ščetke za lase ... Včasih jih izberemo, podlegamo čar dizajna ali ker je moda v takšnih modelih. Vendar pa je izbira glavnika odvisna od vrste las. Šele takrat bodo koristne in ne bodo škodovale vašim zavitkom.

0

Aspirator za novorojenčke pravilno očisti otroški izliv

Ko ima otrok zamašen nos ali zamašen nos, mora mama očistiti svojo nosno votlino, da otroku pomaga dihati prosto. Konec koncev, če je dihanje težko, otrok ne bo dobro spal in jesti, se nemirno obnaša. Za pomoč pri higieni majhnega izliva je bil razvit nosni aspirator za novorojenčke.

0

Ali je možno in kako perite mehke igrače v pralnem stroju: priporočila

Vsak otrok ima rad, da se potegne in včasih spati s prijetnim na dotik, veselimi in toplimi prijaznimi prijatelji. Šele po aktivnih igrah vaš najljubši fuzzy pogled na čas obžalovanja vreden. Pliški medvedi in krzneni zajci, mačke in smešne opice zahtevajo ustrezno nego in čiščenje. Samo kako pranje mehkih igrač?

0

Prevleke za stole: preoblikovanje pohištva

Blazine za kavč, pokrovi za stol, zavese in prti niso le objekti, kjer oblikovalec uteleša svoje ideje, ampak pravi zavezniki v prijetnem vzdušju. In v nekaterih primerih - zadnje upanje, da se pohištvo vrne spodoben videz.

Beloruski Bolgarščina Bosansko Češčina Danščina Nemščina Estonščina Francoski Irski Hrvaški Madžarščina Armenian Italijanščina Kazahstan Litovščina Makedonec Norveščina Poljščina Romunščina Slovaščina Slovenščina Srbščina